specialist in beweging

Club Fysio Therapie

Zoek

Ziekteverzuim voorkomen? Fysiotherapie op de werkvloer!

Bij vage lichamelijke klachten moeten werkgevers 'nuchter en doortastend' optreden en de zieke werknemer zeker niet in de watten leggen. vijftien procent van de werknemers die langdurig verzuimen, blijft 78 dagen langer weg van zijn werk door onverklaarbare klachten. Verzuim zorgt hierdoor niet alleen voor onaangename gevolgen voor werknemer en -gever, maar vormt ook een aanzienlijke schadepost, die oploopt in de tienduizenden euro's.
'Het beste is preventief optreden. Hou de vinger aan de pols en let op de gezondheidsklachten van je personeel, zodat je tijdig kunt ingrijpen. Ga een goed gesprek aan en luister naar de klachten. Probeer er samen uit te komen en als dat niet lukt, kun je altijd nog de bedrijfsarts inschakelen.' aldus Rob Hoedeman, bedrijfsarts bij ArboNed. 

Hoedeman promoveerde september 2010 aan de Rijkuniversiteit Groningen op ziekteverzuim bij vage klachten. Uit zijn onderzoek onder 480 patiënten met vage klachten, bleek dat er naast vermoeidheid veel geklaagd werd over pijn, van hoofdpijn via rugklachten tot gewrichtspijnen. Van ziektesimulatie blijkt bijna geen sprake.

Club Fysio Therapie kan uw bedrijf en werknemers op verschillende manieren van dienst zijn bij ziektepreventie en behandeling van pijnklachten. Behandeling en preventie van lichamelijke klachten zorgt voor gezonde en fitte werknemers, verhoogde productiviteit en verlaging van het ziekteverzuim. Zo kunnen onze fysiotherapiepraktijken verspreid over het land bijdragen aan de gezondheid van uw bedrijf middels: 

•  Bedrijfsfysiotherapie
•  Sport- en gezondheidskeuringen
•  Werkplekonderzoeken
•  Gratis medisch consult en inloopspreekuur

Specialist in beweging - Kwaliteit van zorg, dienstverlening en resultaat - Vergoeding door alle zorgverzekeraars - Behandeling binnen 48u( 2 werkdagen) - Geen verwijsbrief nodig

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor bedrijfsfysiotherapie van Club Fysio Therapie binnen uw organisatie? Neem dan contact op met onze informatiedesk via telefoonnummer 0900- 2852 39746 (lokaal tarief) of vul onderstaand contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!

Contactformulier fysiotherapie op de werkvloer
aanhef *

naam *
achternaam *
functie/afdeling
naam organisatie *
telefoonnummer
e-mailadres *
Ik geef de voorkeur aan fysiotherapiepraktijk Club Fysio Therapie *
eventueel toelichting of specifieke vraag
velden met * verplicht in te vullen