specialist in beweging

Club Fysio Therapie

Zoek

Bij ons komt, bent en blijft u in beweging

Club Fysio Therapie staat voor actieve participatie van de patiënt gedurende het herstelproces. Onderzoek heeft namelijk uitgewezen dat dit tot het beste resultaat leidt. Het effect van onze behandelmethode gaat verder, zelfs daar waar de behandeling stopt. Deze methode leert u namelijk om te gaan met de mogelijkheden en beperkingen van uw lichaam.
Omdat wij veel trainingsprincipes en ideeën uit de topsport toepassen in onze behandelingen, zijn de praktijken van Club Fysio Therapie veelal gevestigd naast sportcentra. Door gebruik te maken van de trainingsfaciliteiten van het sportcentrum kan een optimaal behandelresultaat worden behaald.

Kwaliteit van zorg, dienstverlening en resultaat

Club Fysio Therapie is de grootste fysiotherapiepraktijk van Nederland met meer dan 80 vestigingen. Binnen de organisatie zijn er diverse disciplines vertegenwoordigd, zoals bewegingwetenschappers, manueel therapeuten en kinderfysiotherapeuten. Alle fysiotherapeuten van Club Fysio Therapie zijn opgenomen in het Centraal Kwaliteitsregister (CKR) van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF). Dit betekent dat alle fysiotherapeuten voldoen aan de door het KNGF gestelde kwaliteitseisen. 
Daarnaast is Club Fysio Therapie in het bezit van het landelijke kwaliteitskeurmerk in de zorgsector. Dit HKZ Keurmerk betekent dat we de zaken intern goed op orde hebben, de klant altijd centraal stellen en voortdurend werken aan het verbeteren van onze dienstverlening. Cliënten kunnen bij ons dus rekenen op de beste zorg!


Service en kwaliteit binnen handbereik
Bij Club Fysio Therapie hebben we geen wachtlijst fysiotherapie en ruime openingstijden, ook in de avonduren. Hierdoor vindt behandeling binnen 48 uur (2 werkdagen) plaats. Bovendien hebben we contracten met alle zorgverzekeraars, waardoor fysiotherapeutische behandelingen worden vergoed, mits u bent verzekerd voor fysiotherapie. Een verwijsbrief is in de meeste gevallen niet nodig.