Zoek

Gratis medisch consult

De fysiotherapeuten van Club Fysio Therapie willen voorkomen dat u onnodig lang met fysieke pijnklachten en blessures doorloopt. Dit leidt in veel gevallen namelijk niet alleen tot verergering van de klachten, maar ook tot een steeds moeilijker herstel. Daarom kunt u bij ons op ieder gewenst tijdstip advies vragen aan onze fysiotherapeut tijdens een gratis medisch consult terecht.

Tijdens dit gratis medisch consult analyseert de fysiotherapeut kort uw klacht en geeft vervolgens een deskundig advies over de benodigde maatregelen om deze pijnklacht weg te nemen of in ieder geval te verminderen. Uiteraard kunt u tijdens dit consult ook uw vragen stellen omtrent sporten, bewegen en lichamelijke klachten.
De praktijken van Club Fysio Therapie hadden al wekelijks een gratis inloopspreekuur. Iedereen kan dan vrijblijvend voor vragen en deskundig advies rondom pijnklachten terecht bij de fysiotherapeut. Om u maximaal van dienst te kunnen zijn, is er echter gekozen om naast het gratis inloopspreekuur ook een gratis medisch consult op ieder gewenst tijdstip aan te bieden.

Mocht tijdens het gratis medisch consult vastgesteld worden dat u fysiotherapie nodig heeft om van uw lichamelijke pijnklachten af te komen, dan plant de fysiotherapeut samen met u een eerste echte (en te betalen) fysiotherapeutische afspraak in. Tijdens deze screening en intake worden de behandeldoelen en een persoonlijk behandelplan vastgesteld. Vervolgens treedt u echt in behandeling bij fysiotherapiepraktijk Club Fysio Therapie.
Omdat er nu voor fysiotherapie geen verwijsbrief van de huisarts meer nodig is, kunt u rechtstreeks een afspraak gemaakt worden met de fysiotherapeut. Club Fysio Therapie kent geen wachtlijsten en heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Hierdoor worden fysiotherapeutische behandelingen vergoed, mits u uiteraard (aanvullend) verzekerd bent voor fysiotherapie.

Specialist in beweging - Kwaliteit van zorg, dienstverlening en resultaat - Vergoeding door alle zorgverzekeraars -Behandeling binnen 48 uur (2 werkdagen) - Geen verwijsbrief nodig

Wilt u meteen een gratis medisch consult inplannen bij een fysiotherapiepraktijk naar uw keuze?
- Neem dan contact op met onze informatiedesk via telefoonnummer 0900- 2582 39746 (lokaal tarief) 
- Of vul onderstaand formulier in. Wij plannen dan zo snel mogelijk in overleg met u een gratis medisch consult in!

Wilt u afspraak bij ons maken, houdt dan agenda, pen, papier en uw zorgverzekeringspas bij de hand.

Contactformulier gratis medisch consult
aanhef *
Voornaam *
Achternaam *
Telefoon *
E-mailadres *
Ik geef de voorkeur aan fysiotherapieprakijk Club Fysio Therapie *
Ik heb Club FysioTherapie leren kennen via *
 
Velden met * verplicht in te vullen